Gizlilik Politikası

Yasal Uyarı

Reklamatör Medya olarak kişisel verilerin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu kapsamda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca KVKK madde 10’dan kaynaklanan aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamaları Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil olmak üzere müşterilerimiz ve web-sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanan 3. kişilerin dikkatine sunmak isteriz.

Reklamatör Medya, reklamcılık pazarlama ve tasarım hizmetlerine’ne (Reklmania Reklamcılık) ait olan www.reklamator.com.tr web sitesi Reklamatör Medya’nın sunduğu hizmet ve çözümler hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Reklamatör Medya gizlilik haklarınıza saygı gösterir. Bu politika, toplayabileceğimiz ve kişisel veri olarak tanımlanabilecek bilgilerin kapsamını ve bu verileri nasıl kullanabileceğimiz konusunda sizi bilgilendirme amacını taşımaktadır.

Bu web sitesi aracılığı ile elde edinilen bilgilerin gizliliği Reklamatör Medya garantisi altındadır. Müşterilerin ve/veya web sitesi ziyaretçilerinin paylaştığı bilgiler, bilginin alınması esnasında uyarı ve teyit alınmadığı, izin verilmediği veya yasalarca zorunlu kılınmadığı sürece Reklamatör Medya dışındaki herhangi bir gerçek veya tüzel kişi ile paylaşılmaz.

www.reklamator.com.tr web sitesinden Reklamatör Medya tarafından yönetilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar verilse dahi söz konusu web sitelerin gizlilik ve diğer politikalarından Reklamatör Medya sorumlu tutulamaz.

Reklamatör Medya, bu internet sitesinde yer alan bütün hizmet ve çözümleri, sayfaları, bilgileri, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Reklamatör Medya İnternet Gizliliği Politikası

Geçerli tüm gizlilik ve veri koruma yasalarına uymak Reklamatör Medya ilkesidir. Bu uyum; çalışanlarımızın, müşterilerimizin, iş ortaklarımızın ve bizimle kişisel verilerini paylaşan kişilerin güvenini kazanmaya ve bu kişilerin gizli bilgilerini korumaya verdiğimiz önemi yansıtmaktadır.

Bu Uluslararası İnternet Gizlilik Politikasında (“Politika”), Reklamatör Medya internet sitelerinde, kişisel bilgilerinizi topladığımızda, bu verilerin gizliliğini Reklamatör Medya nasıl koruduğu açıklanır. Bu Politika kapsamında “kişisel veri”, tek başına ya da sahip olduğumuz diğer bilgilerle birlikte sizi kişisel olarak tanımlayabilecek veriler anlamına gelir.

Bu Politika, Reklamatör Medya veya Reklamatör Medya’nın dünya genelindeki iş birimleri tarafından ya da Reklamatör Medya adına işletilen tüm İnternet siteleri (hepsi beraber “Reklamatör Medya İnternet Sitesi” olarak adlandırılacaktır) için geçerlidir.

Web Sitesi Gizlilik Bildirimleri

Bu Politika tüm Reklamatör Medya İnternet Siteleri için geçerli olmakla birlikte, her bir Reklamatör Medya İnternet sitesi farklı amaç ve özelliklere sahiptir. Belirli bir Reklamatör Medya İnternet Sitesi ile ilgili ilave ya da farklı ifşalar söz konusu olursa, bu bildirim, ilgili internet sitesinde ya da ayrı bir web sitesi gizlilik bildirimi (“Web Sitesi Gizlilik Bildirimi”) aracılığıyla belirtilecektir. Her bir ifşa ya da Web Sitesi Gizlilik Bildirimi, bu Politikaya ilave niteliğinde olup yalnızca yayınlandığı Reklamatör Medya İnternet sitesi için geçerli olacaktır.

Onayınız

Reklamatör Medya İnternet Sitesini kullanarak ya da kişisel verilerinizi ileterek, bu Politika’da ve yürürlükteki tüm yasalara ve Web Sitesi Gizlilik Bildirimlerinde belirtilen hususlara uygun olarak kişisel verilerinizin toplanmasına, kullanılmasına ve paylaşımına onay vermektesiniz.

Kişisel verilerinizin bu Politika’da belirtildiği şekilde, toplanmasına, kullanılmasına ve ifşasına onay vermemeniz durumunda, Reklamatör Medya İnternet Sitesini kullanmayın ya da Reklamatör Medya ‘ya Ulaşın/Bize Ulaşın formları aracılığıyla durumu bize bildirin.

Kişisel Verilerin Toplanması, Kullanılması ve paylaşımı ile İlgili Sınırlamalar

Yürürlükteki yasaların gerektirdiği ölçüde, Reklamatör Medya İnternet Sitesi aracılığıyla kişisel verilerinizi topladığında:

  • Size veri uygulamaları hakkında zamanında ve uygun bir bildirimde bulunacaktır;
  • Kişisel verilerinizi yalnızca bu verilerin hassaslığına, yasal gereksinimlere ve diğer unsurlara bağlı olarak açık veya zımni bir izin aldıktan sonra toplayacak, kullanacak, paylaşım yapacak ve aktaracaktır;
  • Kişisel verilerinizi yalnızca belirli ve sınırlı amaçlar için toplayacaktır.
  • Kişisel verilerinizi, toplandığı amaçla veya sizin tarafınızdan verilen izinle uyumlu olacak şekilde işleyecektir;
  • Kişisel verilerinizin amaçlanan kullanım için güvenilir, doğru, eksiksiz olmasını ve gerektiğinde güncel tutulmasını sağlamak için ticari olarak makul adımları atacaktır;
  • Kişisel verilerinizi, size “vazgeçme” seçeneği sunmadan doğrudan pazarlama amaçları doğrultusunda kullanmayacaktır ve

Reklamatör Medya içindeki aktarımlar da dahil olmak üzere üçüncü bir tarafa paylaşım yapılan veya başka bir ülkeye aktarılan kişisel veriler için yeteri düzeyde koruma sağlamak amacıyla sözleşmeyle veya başka bir şekilde uygun koruma altına alacaktır.

Reklamatör Medya İnternet Sitelerinden Toplanan Veriler ve Bu Verilerin Nasıl Kullanılabileceği Reklamatör Medya İnternet Sitesi’ne bağlandığınızda ve kullandığında aşağıda sayılan 3 şekilde hakkınızda veri toplamamız mümkündür:

Web Tarayıcınızın Bize Gönderdiği Veriler

Reklamatör Medya, otomatik olarak web tarayıcınızdan gönderilen verileri toplar. Bu veriler genellikle İnternet servis sunucunuzun IP adresi, işletim sisteminizin adı (Macintosh® ya da Windows® gibi) ve web tarayıcınızın sürümünü (Internet Explorer® ya da Netscape® gibi) içermektedir. Bize gönderilen veriler web tarayıcınızın ayarlarına bağlı olup tarayıcınızın ne tür veriler gönderdiğini ya da ayarlarınızı nasıl değiştireceğinizi öğrenmek için tarayıcınızı kontrol edin.

Tarayıcınızın gönderdiği veriler sizi kişisel olarak tanımlamamaktadır. Bu verileri sitelerimizi geliştirmemize ve internet ziyaretçilerimizin kullandığı teknoloji ile daha uyumlu hale getirmemize yardımcı olan istatistikler oluşturmak için kullanırız.

Bilgisayarınıza “Çerez” Yerleştirilerek Toplanan Veriler

Reklamatör Medya, bilgisayarınızın sabit sürücüsüne bir “etiket” yükleyerek hakkınızdaki verileri toplayabilir. Bu etiket, “çerez” olarak bilinmektedir.

Tüm Reklamatör Medya İnternet Sitelerimizde “oturum çerezleri” kullanılmaktadır. Bir oturum çerezi bilgisayarınızı, sitemize giriş yaptığınızda bir bilgisayar tarafından oluşturulan, benzersiz bir tanımlayıcı ile etiketlemek için kullanılır. Bir oturum çerezi, sizi kişisel olarak tanımlamaz ve tarayıcınızı kapattıktan sonra sona erer. Oturum çerezlerini ziyaretçilerimizin sitelerimizi kullanma yolları (ziyaret ettikleri sayfalar, kullandıkları bağlantılar ve her bir sayfada kaldıkları süreler) hakkında istatistiksel veri toplamak için kullanmaktayız. Bu verileri (“tıklama akışı verileri” olarak bilinir), ziyaretçilerimizin menfaatlerini ve sitelerimizin içerik ve işlevselliğini iyileştirme gereksinimlerini daha iyi anlayacak biçimde istatistiksel olarak analiz etmekteyiz.

Bazı Reklamatör Medya İnternet siteleri “kalıcı çerezler” de kullanmaktadır. Bu çerezler tarayıcınızı kapattığınızda sona ermezler, siz onları silene kadar bilgisayarınızda kalırlar. Bilgisayarınıza münhasır bir tanımlayıcı atayarak, daha önceki seçim ve tercihlerinizin veritabanını oluşturabilir ve bu seçimlerin ve tercihlerin tekrar toplanmasına gereksinim duyulduğunda tarafımızdan otomatik olarak ve size zaman ve emekten tasarruf etmenizi sağlayarak temin edilebilirler.

Çerezleri almayı istememeniz durumunda, tarayıcınızı çerezleri reddedecek ya da bilgisayarınıza bir çerez yerleştirildiğinde uyaracak biçimde ayarlayabilirsiniz. Bir Reklamatör Medya İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiğinizde çerezleri kabul etmeniz gerekmese de tarayıcınızın çerezleri reddetmesi durumunda, siteye ait tüm işlevleri kullanamayabilirsiniz.

Tarafınızdan Bilerek ve İsteyerek Sağlanan Veriler

Reklamatör Medya, bir Reklamatör Medya İnternet Sitesi’ni kullandığınızda bilerek ve isteyerek sağladığınız verileri toplamaktadır, (örneğin; e-posta uyarıları almak için kayıt olduğunuzda, bir anketi doldurduğunuzda ya da bir soru sorduğunuzda ya da geri bildirim ile e-posta gönderdiğinizde sağladığınız veriler) birçok durumda sağladığınız bu veriler kişisel veri olacaktır.

Reklamatör Medya, bu verileri sizin kişisel verileriniz sağlama amacınız doğrultusunda kullanmaktadır. Örneğin; e-posta uyarıları almak için kayıt yaptırmak üzere e-posta adresinizi verdiğinizde, e-posta adresinizi, talep ettiğiniz e-posta uyarılarını göndermek için kullanmaktayız.

Reklamatör Medya İnternet Sitelerinden topladığımız verileri, müşteri hizmetleri, yolsuzluğu önleme, pazar araştırması, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi iyileştirmek ve size ve şirketinize ilgi duyabileceğinize inandığımız bilgi ve teklifleri sunmak gibi çeşitli ticari amaçlar için de kullanabiliriz. Ayrıca tüm kişisel olarak tanımlayabilir verileri silebilir ve geri kalan verileri geçmişe yönelik, istatistiksel ve bilimsel amaçlarla kullanabiliriz.

Reklamatör Medya İnternet Sitelerinin birçoğu, kişisel verilerinizin kullanımı konusunda seçim yapmanıza olanak tanımaktadır. Çoğu durumda, seçimlerinizi kişisel verilerinizi verdiğiniz anda ve sayfada belirtmenizi istemekteyiz.

Kişisel Verilerin Paylaşılması

Reklamatör Medya, kendi İnternet Sitelerinden topladığı verileri posta listesi aracısı üçüncü kişilere sizin açık onayınız olmadan satmayacaktır.

Reklamatör Medya, kişisel verilerinizi diğer Reklamatör Medya iş birimleri ile paylaşabilir. Bunu yaptığımız zaman, söz konusu diğer Reklamatör Medya iş birimleri verilerinizi, asıl olarak toplanma (ya da sizin bilahare onayladığınız) amacı ile ve sadece bu Politika uyarınca, yürürlükteki her türlü gizlilik ve veri koruma kanunları ile uyumlu olacak biçimde ve Web Sitesi Gizlilik Bildirimlerine uygun olarak kullanacaktır.

Reklamatör Medya, kişisel verilerinizi, destek hizmetleri yürütmesi için birlikte çalıştığımız üçüncü taraflarla da paylaşabilir. Üçüncü tarafların, paylaştığımız kişisel verileri sadece adımıza hizmet vermek için kullanmaları ve kişisel verilerinizi kesinlikle gizli olarak ele almaları gerekmektedir.

Bazı durumlarda Reklamatör Medya, kişisel verilerinizi müşterilerimizle ve ürün veya hizmet sunmak amacıyla iş ortaklarımızla da paylaşabilir. Kişisel verilerinizin bu kişilerle paylaşılması halinde, topladığımız kişisel verilerinizi asıl olarak toplanma (ya da sizin bilahare onayladığınız) amacı ile sınırlı olarak ve sadece bu Politika uyarınca, yürürlükteki her türlü mevzuata ve ya Web Sitesi Gizlilik Bildirimleri ile uyumlu olacak biçimde kullanmalarını talep ederiz.

Belirli ve sınırlı durumlarda kişisel verilerinizi üçüncü taraflar ile paylaşabilir ya da bu üçüncü taraflara aktarabiliriz. Söz konusu durumun gerçekleşmesi halinde, kişisel verilerinizi korumak için uygun adımları atacağımızı taahhüt ederiz.

Reklamatör Medya İnternet Siteleri’nin çoğu, kişisel verilerinizin açıklanması ve/veya aktarılması hakkında seçim yapmanıza olanak tanır. Bu durumda, seçimlerinizi, kişisel verilerinizi verdiğiniz anda ve sayfada belirtmenizi istemekteyiz.

Kişisel Verilerin Güvenliği

Kişisel verileriniz genellikle Reklamatör Medya veritabanlarında ya da hizmet sağlayıcılarımızın sunduğu veritabanlarında depolanır. Bu veritabanlarının çoğu Reklamatör Medya ait çeşitli ülkelerdeki sunucularda saklanmaktadır. Yasaların gerektirdiği ölçüde, kişisel verilerinizin ülkeniz dışına aktarılacak olması durumunda uygun bir bildirimde bulunulacaktır.

Kişisel verilerinizin yetkisiz ifşa, yanlış kullanım ya da değiştirilmeye karşı korumaya yardımcı olması için güvenlik almış olmakla birlikte, İnternete bağlı olan tüm bilgisayar ağlarında olduğu gibi, İnternet üzerinden sağlanan verilerin güvenliğini garanti edemeyiz ve makul kontrolümüzün dışındaki güvenlik ihlalleri konusunda sorumluluk kabul etmeyeceğiz.

Üçüncü Taraf İnternet Sitelerine Bağlantılar

Reklamatör Medya İnternet Siteleri, Reklamatör Medya tarafından işletilmeyen İnternet sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılar, hizmet olarak sağlanmakta olup bu sitelerin faaliyetleri ya da içeriği ile ilgili onay ya da işletmecileriyle herhangi bir ilişkinin varlığını iddia etmemektedir. Reklamatör Medya bu internet sitelerini kontrol etmemekte olup içerik, güvenlik ya da gizlilik uygulamaları konusunda sorumlu değildir. Siteyi kullanmadan ya da kişisel veriler vermeden önce, ziyaret ettiğiniz web sitelerinde yayınlanan gizlilik politikasını incelemenizi önermekteyiz.

Kişisel Verilere Erişim

Bir Reklamatör Medya İnternet Sitesinde bize verdiğiniz kişisel verileri, Reklamatör Medya  web sitesinde bulunan İletişim mekanizmalarını kullanarak gözden geçirebilir, düzeltebilir ve güncelleyebilirsiniz.

Kişisel Verilerin Saklanması

Reklamatör Medya İnternet Siteleri üzerinden toplanan kişisel verilerinizi, talep ettiğiniz hizmet, ürün ve verileri sağlamak amacıyla ya da yürürlükteki yasalar tarafından izin verildiği ölçüde saklamaktadır.

Bu Politika ve Gizlilik Bildirimlerimizdeki Değişiklikler

Reklamatör Medya bu Politika’yı ve Web Sitesi Gizlilik Bildirimlerini, herhangi bir zamanda ve önceden bildirimde bulunmaksızın, güncelleme ya da değiştirme hakkını saklı tutar. Bu Politika’yı ya da herhangi bir Gizlilik Bildirimini değiştirmemiz durumunda, değişiklikler kişisel verilere uygulanacaktır.

Şirket Ünvanı: Reklamania Reklamcılık Turizm İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.

Adres: İstanbul Ticaret Sarayı Giyimkent Sitesi Oruç Reis Mah. Vadi Cad. No:108 Ofis: 577 Esenler | İSTANBUL

Eposta: info@reklamator.com.tr

Tel: +90 (850) 281 60 65